За нас

На българския пазар от 1993 г.
Вече повече от 30 години сме заедно с Вас.
Благодарим за доверието!

кейс оод лого

"КЕЙС" ООД е на българския пазар от 1993 г. и е първият вносител в България на известните немски компании Novoferm и Dormakaba.

Всички стоки предлагани от фирмата са с високо качество, модерен дизайн и богата цветова гама. Предназначени са да обслужват широк сегмент от потребителската аудитория, подходящи са както за дома, така и за обществени сгради, промишлени помещения, хотели, детски градини и др. Стоките предлагани от "КЕЙС" ООД имат гаранция за качество, която се дължи на използването на модерни технологии и квалифициран контрол при производството.

Другата дейност на фирмата е внос на висококачествени италиански мебели подходящи за плаж, басейн, градина, ресторант, хотел или офис - богат избор от различни модели и цветове дизайнерски или градински столове, бар столове, плотове за маси, шезлонги, кашпи, чадъри за заведение и чадъри за плаж, машини за почистване и поддръжка на плаж, водни колела и кану, подводни джетове. Всички продукти може да разгледате на https://www.keys.bg.


"КЕЙС" ООД e партньор/вносител на фирмите:

"KINGgates" Италия - водеща технологична компания произвеждаща професионална гама автоматика за порти, гаражни врати, ролетни щори и автоматични бариери за жилищна, търговска и промишлена употреба. Присъства на пазара за домашна автоматизация в повече от 40 страни по света – във Франция, Испания и Полша с търговски клонове и във всички други страни чрез широка мрежа от директни дистрибутори. Всички продукти на KINGgates са подложени на строги тестове за механично износване и са сертифицирани в оторизирани лаборатории за съответствие със стандартите за електрическа безопасност и електромагнитна съвместимост.

"Novoferm GmbH" Германия - един от водещите производители и доставчици на индустриални, гаражни, противопожарни и метални врати, каси и задвижвания в Европа. Предлага широка гама от продукти за частни, търговски и индустриални приложения.

"dormakaba" Германия - специализирана в производството на автоматични плъзгащи врати, звукоизолиращи преградни стени, системи за сигурност и контрол на достъпа, техника за врати (аксесоари за врати, горни и подови автомати за затваряне), системи за стъклени фасади и обков за стъкло. Преди няколко години Дорма и Каба се сливат и стават дормакаба. Като една компания, предлагат вече повече от 150 години сигурност и надеждност на своите клиенти и партньори. Продукти, решения и услуги за сигурен достъп до вашите сгради и помещения.

"Wisniowski" Полша - през последните три десетилетия WIŚNIOWSKI следва идеята на основателя на марката Анджей Висьньовски, който си е поставил за цел да създава иновативни продукти, отговарящи на всички нужди на клиента. Възползвайки се от над 30-годишен опит в производството на гаражни врати, портални врати, прозорци, врати и огради, предлага продукти с най-високо качество. В момента производственото хале, обхващащо 270 000 квадратни метра, произвежда всеки ден хиляди гаражни врати, портални врати, прозорци, входни врати и огради. В същото време всички продукти могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на изискванията на клиента. Влезте в света на комфорта, безопасността и сигурността.

"КЕЙС" ООД има възможност да изпълнява заявки и доставки в изключително кратки срокове. Разполага със складова база във Варна, собствен транспорт и квалифициран персонал, което е гаранция за бързина, точност и коректност при изпълнение на договорите и доставките към своите клиенти.