Доставка

Доставката на поръчана от интернет страницата стока се извършва чрез куриерски фирми.

“КЕЙС“ ООД има сключени договори за доставка с ЕКОНТ, СПИИДИ и ТРАНСПРЕС.

Пратките могат да бъдат доставени до предварително посочен адрес на купувача или офис на куриерската фирма.

Доставки се извършват само на географската територия на Република България, което изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

При доставката получателят подписва талон/товарителница за приемо–предаване, с което удостоверява точното изпълнение на доставката.

Цената за доставка, на всички стоки, предлагани от „КЕЙС“ ООД, не се включва в цената на продукта и подлежи на допълнително договаряне, според избрания от клиента начин на доставка.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни (в зависимост от наличността в склада) с изключение на поръчките, направени петък след 16 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09:00 и 18:00 часа и събота между 09:00 и 13:00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 3 работни дни.

ВАЖНО!!! Посочените срокове се прилагат до колкото не противоречат на сроковете за доставка прилагани от съответния куриер.

При всички случаи „КЕЙС“ ООД си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до 7 дни. Стоките се доставят на получателите стандартно - на ръка срещу подпис, като по големите пратки (по преценка на лицето извършващо доставката) се доставят до входа на сградата.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя. „КЕЙС“ ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

При невъзможност за връчване на пратката, не по вина на „КЕЙС“ ООД и/или куриера (в случай, че няма никой на адреса, пратката не бъде потърсена и др.), договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява, като в този случай, като санкция за неизпълнението му от страна на купувача, „КЕЙС“ ООД задържа всички заплатени от купувача суми. Казаното в предходното изречение се отнася и за случаите, когато получател неоснователно откаже да приеме дадена пратка.

Поръчаните стоки ще бъдат подобаващо опаковани, заедно с придружаващите ги документи. Имате възможност да отворите пратката и прегледате стоките, преди да платите на куриера. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.