Входни врати

Входните врати от WISNIOWSKI са изградени върху десетилетия опит в производството. Мечтаете ли за красив, сигурен, тих и топъл дом? Изберете вратата, която съчетава най-доброто за вашето семейство. Започваме със стабилна конструкция, изработена от доказани материали. Допълваме ги с функционални елементи: остъкляване, аксесоари, интелигентни, умни решения или функция ден/нощ. Можете да решите всичко сами, защото гарантираме почти неограничена персонализация на нашите врати.

Входната врата е визитната картичка на вашия дом. От една страна, тя трябва да позволява удобна комуникация между околността и интериора на къщата от друга страна, трябва да гарантира максимална безопасност и плътност. Комбинирайте най-доброто за вашия дом: издръжливост, отличен дизайн, звукоизолация и стабилност.

Входни врати модел CREO

CREO – най-високия клас врати, които имат всичко най-добро. Изработени изцяло от алуминий, изключително здрав и издръжлив. Те ви дават неограничени възможности за персонализиране, богат избор от аксесоари, интелигентни и безключови решения. Можете да съобразите техния дизайн с вашата гаражна врата и ограда.

Входни външни алуминиеви врати за къща модел CREO


Входни врати модел NOVA

NOVA - следващия клас входни врати за вашия дом. Стандартно имат топла и издръжлива алуминиева каса. Стоманеното крило осигурява безопасност и отлично изолира от шум, студ и влага. Техническите предимства подчертават широките дизайнерски възможности. Не се отказвайте от мечтите си, възползвайте се от всички опции.

Входни външни стоманено-алуминиеви врати за къща модел NOVA


Входни врати модел NEXIO

NEXIO - изключително качество на много изгодна цена. Конструкцията, създадена от специалистите на WISNIOWSKI, има всичко необходимо, за да се превърне във функционален елемент на къщата. NEXIO гарантира водоустойчивост, ветроустойчивост и висока топлоизолация. Следователно това е продукт, който отговаря на основните изисквания за входни врати за дома.

Входни външни врати за къща модел NEXIO


Разгледай всички модели входни врати


Галерия със снимки

Входни врати
Входни врати
Входни врати
Входни врати
Входни врати
Входни врати
Входни врати
Входни врати