Огради и портални врати

Огради, плъзгащи се портални, двукрили портални, сгъваеми портални и пешеходни врати, елементи за огради в град Варна. Качествени огради от WISNOWSKI. "Кейс" ООД е доставчик на входни и противопожарни врати, гаражни врати, порти, огради, бариери и автоматики. Предлагаме пълна гама от продукти, покриваща нуждите както за жилищното, така и за индустриалното строителство.

Ограда от WISNIOWSKI

Оградата WISNIOWSKI е финалният щрих, който ви дава усещане за сигурност и спокойствие. Тя е цялостна система, която ще осигури добър контрол на достъпа до вашия имот.

ФУНКЦИОНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ – ЕФЕКТИВНИ СИСТЕМИ
Перфектно съчетаните компоненти - колони, пана, пешеходна врата и портал за превозни средства, гарантират бърз и лесен монтаж, но и осигуряват идентичен и последователен дизайн по протежение на цялото ограждение.

БЕЗОПАСНОСТ И НАДЕЖДНОСТ
Основният фактор, определящ функционалния и надежден достъп до всеки имот, е правилно подбраната порта. В зависимост от характеристиките на имота можете да избирате между традиционна, двукрила порта или по-практична, плъзгаща се врата. Конзолният дизайн на плъзгащата се врата осигурява плавна работа при всякакви условия, което я прави синоним на надеждност. В името на безопасността и удобството, задвижващият механизъм на вратата е скрит в стълб, който е интегриран в дизайна. Тази уникална функция гарантира, че само притежателите на ключове имат достъп до контрола. Освен това, стълбът предпазва механизма от неблагоприятните влияния на времето, което прави механизмът устойчив на климатичните условия в нашия регион. Автоматичната порта е с мигаща светлина и прекъсвач, може да бъде оборудвана с фотоклетки и защитна лента. Портите отговарят на строги стандарти за безопасност, което се потвърждава от маркировка CE, която притежават.

УСТОЙЧИВОСТ
WISNIOWSKI залагат на физико-механичните и технологични свойства на висококачествената стомана, поради което оградните компоненти се характеризират с висока стабилност и здравина. Огради WISNIOWSKI са произведени от здрава и издръжлива стомана. Преминали са обработка чрез горещо поцинковане за допълнително предпазване от корозия, като за постигане на съвършен завършен са прахово боядисани. Тъй като поцинковането и покриването на системата DUPLEX се извършва на производствена линия, създадена специално за огради WISNIOWSKI, процесът е наблюдаван на всеки етап, за да се гарантира възможно най-високо качество на крайния продукт. Оградите WISNIOWSKI имат десетгодишна антикорозионна гаранция за всички стоманени оградни компоненти. За повече информация се свържете с нас.

ПРОЕКТ НА ВАШАТА ОГРАДА
Ние ще изготвим проект с помощта на новаторски софтуер, AW Expert, който ни позволява да генерираме и изчислим разходите за дизайн в рамките на няколко минути. В резултат на това, независимо дали поставяте нова ограда или просто обновявате съществуваща, можете да видите и модифицирате линиите на оградата, да изберете местоположенията за различни типове сегменти и да изберете разположението на портите, вратичките и дори пощенската кутия. Дизайнът може да се отпечата, което значително улеснява изпълнението на поръчката и дава реална представа какво ще получите като краен продукт. Свържете се с нас, за да изготвим вашият проект и оферта. Всеки проект се отличава с уникален, добре обмислен дизайн, съобразен с вашите желание, нужди и специфики на имота.

Видове и модели порти и огради